Gaan voor resultaat!

De Geluksmederij is gericht op het creëren van een positieve werksfeer in uw organisatie. Door middel van een ‘Geluksscan’ meten we bij elke werknemer het werkklimaat binnen de organisatie. Vanuit hier ontwikkelen wij een passend advies welke we ook nog eens implementeren!

Ons team

Belinda Schurink :    Founder van de Geluksmederij

Chantal Boschker :   Geluksassistent

Inge de Vries :         Geluksmid

Chantal Kroese :      Geluksmid

Ferry de Wit :          Geluksmid

Indien nodig werken wij ook met externe partijen samen op projecten.

“Ons doel is om in de toekomst een huis te bouwen voor straatjongeren “

Founder
Geluk. Het is een hot item op dit moment. Wat is geluk? Wat is het verschil tussen tevredenheid en geluk? En hoe creëer ik geluk voor mijn medewerkers.
Vaak wordt werkgeluk als zweverig gezien. In de afgelopen 30 jaar heb ik ervaren dat gelukkige medewerkers succesvolle bedrijven maken en niet andersom. Daar maak ik mij graag 'hart' voor!
Belinda Schurink
founder
Geluksassistent
"Gelukkige medewerkers maken gelukkige klanten."
Na 18 jaar ondernemerschap is dit mijn motto. Ik wil ondernemers laten zien dat er meer is dan hoge omzet.Want gelukkige medewerkers werken niet voor de organisatie, zij leven voor de organisatie .Hogere omzet maakt geen gelukkige medewerkers maar gelukkige medewerkers maken hogere omzet. "Passie"
Chantal Boschker
Geluksassistent
Geluksmid
"Between stimulus and response there is a space. In that space is our power to choose our response. In our response lies our growth and our freedom"
Ferry de Wit
Geluksmid
Geluksmid
Ik ben ruim 10 jaar ondernemer en heb door de jaren heen vele organisaties mogen begeleiden in hun (veranderings)processen. De belangrijkste spil is voor mij altijd de mens binnen de organisatie. Door de focus op de mens te zetten, ben ik ervan overtuigd dat zij zich gelukkig(er) kunnen voelen waardoor de organisatie kan floreren. Ik begeleid je dan ook graag.
Chantal Kroese
Geluksmid
Geluksmid
Geluk is iets wat je zelf kunt beïnvloeden het zit niet in zweverige dingen maar in het kleine allerdaagse. Ik heb in de afgelopen 20 jaar in organisaties gewerkt als leidinggevende, waar mensen hun werk met plezier doen ontstaan vleugels. Werkgeluk is niet hetzelfde als altijd blij zijn. Het gaat over zaken als gezien worden. Het vormt een fundament voor 'n fijne werkpraktijk
Inge de Vries
Geluksmid