Werkwijze

Happy profit

Gelukkige medewerkers + gelukkige klanten = happy profit. Samen geven we invulling aan deze rekensom. Om geluk meetbaar te maken, doorlopen we drie bekende maar unieke paden: analyse, advies en implementatie. Door wetenschap van het geluk te combineren met onze ervaringen helpen wij je je eigen unieke cultuur te creëren, werkgeluk te verhogen en te bouwen aan meer succes. En vooral: medewerkers die minder verzuimen, beter presteren en zich goed voelen.
Door het niet te laten bij een analyse en een advies maar door ook samen de implementatie aan te gaan, garanderen we een meetbaar en voelbaar effect in de productiviteit, effectiviteit, kwaliteit en het ziekteverzuim bij je medewerkers. Werken aan werkgeluk is hierbij een standaard onderdeel geworden van de bedrijfsvoering. Laat het smeden beginnen!

Onze werkwijze

“Hard op de resultaten, met een hart voor de organisatie.”
01. Why
Wat leeft er?
We willen voelen wat er leeft bij de medewerkers, in de teams en bij de leiding. Daarvoor willen we een realistisch beeld krijgen van de organisatie, zodat we precies weten waar we de nadruk op willen leggen.
02. Meting
De Geluksscan
Bij alle medewerkers nemen wij de Geluksscan af. De Geluksscan is een digitale vragenlijst met ruim 100 vragen. Hier meten wij op 8 sleutelfactoren die verband houden met het werkklimaat in teamverband en zo invloed op het resultaat hebben.
03. Analyse
Tactiek en Strategie
Vanuit een weloverwogen tactiek en strategie wordt een passend advies gesmeed op basis van de uitkomsten van jouw organisatie. Daarbij gaan we bedachtzaam en geleidelijk te werk. We zijn niet van de korte termijnoplossingen: wij gaan voor duurzaamheid. Geluk dwing je tenslotte niet af, geluk ontstaat.
04. Implementatie
Wij gaan aan het werk!
En dat is slechts het begin. Het blijft niet bij een analyse of advies: we gaan ècht aan het werk. Vanaf dag 1 brengen we kleine vonkjes toe die inspireren, tot nadenken aanzetten en mensen in beweging brengen.

Bekijk onze video over werkgeluk!

 

 

Gepersonaliseerd verandertraject

Geen organisatie is hetzelfde. Jouw traject zal uniek zijn en alleen voor jouw organisatie geschikt zijn voor het smeden van werkgeluk. We doen waar we goed in zijn: op maat gemaakte interventies creëren, die samen het verandertraject vormen. Je hoeft hiervoor zelf geen consultants of adviseurs te zoeken voor iedere onafhankelijke interventie: wij zoeken de beste experts voor je uit die helpen met de implementatie.
Wij zorgen er vervolgens voor dat jouw organisatie zo gevormd wordt dat het in de gewenste situatie verkeert; een organisatie die bruist van het werkgeluk! Denk hierbij aan leiderschapscoaching, individuele coaching, teamsessies, integrale organisatie-aanpassingen, strategische personeelsplanning, klantgerichtheid enzovoort. Zo kunnen we geluk blijvend vormen.

Kortom

We willen zeker weten dat geluk in je organisatie blijft plakken. Daarom blijven we het gehele traject nauw verbonden met jou en je organisatie.
Zo helpen we bij de analyse, het advies en de implementatie, maar zorgen we er ook voor dat jij uiteindelijk onafhankelijk van ons het werkgeluk kunt blijven vasthouden. De missie is geslaagd als medewerkers de energie voelen, uitdragen en tot prestaties weten om te zetten. Werken aan werkgeluk is een standaard onderdeel van de optimalisatie van de bedrijfsvoering geworden.
Geen zachte beloftes, maar op weg naar harde resultaten. Samen smeden we werkgeluk om individuen en teams optimaal te laten renderen. Dit zal zich meteen reflecteren op jouw klanten, die vertrouwen hebben in het geoliede bedrijf waar zij zaken mee doen. Met als resultaat: dalende kosten, stijgende omzet en een organisatie die bruist van het geluk.