Diensten

Happy Profit

De Geluksmederij kan er samen met jou voor zorgen dat het maximale uit jouw organisatie wordt gehaald. Hiervoor hebben wij de volgende diensten ontwikkeld:

  1. Inspiratiesessie
  2. Werkgelukscan voor een onderdeel van jouw organisatie (bijv. 1 team)
  3. Werkgelukscan voor jouw gehele organisatie

Inspiratiesessie

In de inspiratiesessie wordt gewerkt aan bewustwording van werkgeluk. Jij en jouw medewerkers worden gemotiveerd en geinspireerd om samen te investeren in geluk. We kijken hierbij naar het rendement voor de medewerkers en de organisatie.
De investering bedraagt € 595,- voor een groep van maximaal 20 medewerkers.

Werkgelukscan voor een onderdeel van jouw organisatie

In jouw organisatie is er een team dat, om uiteenlopende redenen, niet goed functioneert. Hierbij kunt je denken aan onderlinge conflicten, een dalende productiviteit, een (onverklaarbaar) hoog ziekteverzuim, hoog verloop of slecht functioneren.

Door middel van de werkgelukscan brengen wij voor jou de pijnpunten van het betreffende team helder in kaart en geven wij een advies hoe dat aan te pakken.

Wij bieden de werkgelukscan inclusief een op maat gemaakt advies aan voor € 99,- per medewerker.

Werkgelukscan voor uw gehele organisatie

Om uiteenlopende redenen is het van belang om te investeren in een werkgelukscan. Jouw organisatie is bijvoorbeeld onlangs gereorganiseerd, enkele teams functioneren niet naar behoren, er zijn conflicten waarbij de oorzaak niet helder is of er is een hoog ziekteverzuim. Dit zijn enkele voorbeelden waarbij een werkgelukscan van grote waarde kan zijn om jouw organisatie gezond te houden in de toekomst.

De werkgelukscan en de aansluitende gesprekken met het management maken helder inzichtelijk welke pijnpunten zich in jouw organisatie bevinden. De Geluksmederij adviseert organisatie breed welke maatregelen je kunt nemen om het werkgeluk te optimaliseren.

De investering voor de organisatie scan inclusief het advies bedraagt € 75,- per medewerker. Wanneer de werkgelukscan per team wordt uitgevoerd vragen wij hiervoor een extra investering van € 750,- per individueel team.
Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat gelukkige medewerkers voor u als ondernemer/manager het volgende kunnen betekenen:

Hogere productiviteit

Lager ziekteverzuim


Uw medewerkers zijn innovatiever

Minder verloop

Minder burn outs

Minder gedoe