Zo smeden we werkgeluk (infographic)

Werkgeluk smeden is een proces dat te verdelen is in 5 stappen, die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. De stappen zijn vergelijkbaar met het smeden van ijzer: Voelen, Vonken, Verhitten, Vormen, Vuur. Dat is de manier om werkgeluk binnen een organisatie duurzaam te implementeren.

In de volgende infographic laten we (beknopt) zien wat de werkwijze van Geluksmederij inhoudt. Hoe smeden wij geluk? Iedere fase heeft haar eigen doelen, criteria en activiteiten. Maar samen vormen zij het geheel met als resultaat gelukkige medewerkers en een gezonde bedrijfscultuur (link blog). Als HR-manager speel jij hierin een belangrijke rol, want alleen samen kunnen we werkgeluk smeden.

werkplezier werkgeluk smeden stappen geluksmederij

Werkgeluk smeden, maar het vuur brandend achterlaten

Als het werkgeluk smeden voltooid is, laten onze geluksmeden het vuur brandend achter. Met behulp van de borgingsplannen kunnen managers en medewerkers de gezonde werkomgeving handhaven. Maar vergeet niet het constant bewustzijn en aandacht voor werkgeluk. Daarom faciliteren we gratis intervisie voor HR-managers om te helpen werkgeluk prominent aanwezig te houden binnen de organisatiecultuur. Duurzaam geluk, dus.


Lees voor meer informatie over het smeden van geluk ons gratis whitepaper!

Whitepaper Waarom gelukt werkt werkgeluk smeden

Download whitepaper